G&G Almond Commerce

Σπαστήρια Αμυγδάλου & Εμπορία Ξηρών Καρπών
 
ΦόρουμΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Το αμύγδαλο από την παραγωγή έως την κατανάλωση του

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
giorgos kolonas



Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2010
Ηλικία : 30

ΔημοσίευσηΘέμα: Το αμύγδαλο από την παραγωγή έως την κατανάλωση του   Παρ Φεβ 05, 2010 8:10 am

Η εργασία αυτή δημιουργήθηκε από φοιτητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης τμήματος αγροτικής ανάπτυξης και κατεύθυνσης Τεχνολογίας τροφίμων. Αναφέρονται όλα τα βασικά στάδια από τα οποία περνά το αμύγδαλο μέχρι να φτάσει στο τραπέζι του καταναλωτή. Στα στάδια της επεξεργασίας επικεντρώνεται στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης μας και προχωρεί σε αναλυτική περιγραφή.

Αρχείο: Εργασία.doc
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
Το αμύγδαλο από την παραγωγή έως την κατανάλωση του
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
G&G Almond Commerce :: Αρχική σελίδα :: Καλλιέργεια της αμυγδαλιάς-
Μετάβαση σε: